0

И зпълнителят Илиян Бойд вече може да се похвали и с дебют като дизайнер.

Преди няколко дни той представи първата си мъжка модна линия по време на съвместно ревю с дизайнерката Антония Стоянова, която е и собственик на една от най-популярните родни марки дрехи. 

Дрехи

Самият изпълнител винаги е показвал завиден вкус към дрехите, с които се появява по участия и във видеоклиповете си, но никога не е говорил за идеята един ден на създаде собствена линия. С това свое решение той изненада приятно почитателите си.

„Не съм го споделял, но това е моя мечта от години. Истината е, че винаги съм имал слабост към модата и почти винаги съм давал насоки за облеклата ми в клипове и на сцената. От няколко години работя със Стоян Апостолов – Стоянски, относно моя стайлинг и двамата с него често обсъждаме различни модели и модни интерпретации. Харесва ми това, че винаги дава свобода и на моето въображение, а ето, че явно имам нюх към тенденциите“, с усмивка разкрива за „Телеграф“ Илиян.

РАЗМЕРЪТ ИМА ЗНАЧЕНИЕ: Илиян се похвали с пораснал банан (ВИДЕО)

Идеята за линията му идва от родната дизайнерка Антония Стоянова. „Винаги съм отлагал във времето такава линия, но сега, когато се заговорихме с Антония съвсем случайно, се оказа, че вижданията ни съвпадат и си казах, че моментът е дошъл. Щастлив съм от това, което се получи, и смятам, че това е само началото на едно прекрасно сътрудничество, а за мен и на още един път“, разказва още певецът. 

Поръчка

На ревюто силно впечатление направи и сак с името на Илиян.

„Това също стана съвсем случайно, както повечето хубави неща при мен. Едно момче от Пловдив се свърза с мен и освен сака има изработен несесер и шранк. Много са готини, от естествена кожа“, споделя изпълнителят.

Към момента той не е мислил за продажба на саковете, но дрехите вече са пуснати и всеки, който иска да си ги закупи, може да го направи с предварителна поръчка.

„Дай боже хората да харесат това, което правим, и ако потръгнат нещата, ще ги изложим и в магазин“, казва още той и допълва: „Имам още много идеи. Замислил съм и една специална линия тениски, но не искам да издавам нищо. Знаете, че в последните години не говоря предварително за проектите, а чакам първо да станат реалност. Зареден съм с много положителна енергия, направих тази линия с много любов, а какво ще се случи занапред, времето ще покаже“. 

Анелия и Илиян разтърсват попфолка (ВИДЕО)

Макар да обожава модата, Илиян е категоричен, че голямата му професионална любов си остава музиката. Той няма търпение за летния сезон, където ще има чести срещи с почитателите си по родното Черноморие. 

Припомняме, че скоро ни изненада с дуета „Цял живот“ с Анелия, който за часове се превърна в любим на меломаните.

Въпреки натоварения си график през лятото Илиян обещава, че ще си открадне време само за него и семейството му.