0

Г оляма гръцка звезда взривява НДК. 

Константинос Аргирос идва за грандиозен концерт у нас на 16 май в зала 1 на НДК. За по-малко от два дни повече от 500 билета за спектакъла вече са продадени по справка на „Телеграф“, което само по себе си говори за големия интерес към Аргирос.

Константинос Аргирос

 Константинос Аргирос
TEATROATHENS

Харизма

Организатор на събитието е известният театрален продуцент Кирил Кирилов, за когото това ще е втори концерт на чуждестранна звезда, след като през декември направи запомнящ се концерт на турската сензация Шевал Сам.

Сега Кирилов изненада последователите си в социалните мрежи, като първо там обяви новината, че ще доведе у нас любимеца на няколко поколения жени. Екип на „Телеграф“ се свърза с Кирил, който обеща грандиозно шоу.

Константинос Аргирос с Кирил Кирилов

 Константинос Аргирос с Кирил Кирилов
Личен архив Кирил Кирилов

„Преди повече от година и половина бях в неговото заведение в Атина. Човек на изкуството съм и веднага ме грабна талантът и в същото време визията му и бях сигурен, че правя ли спектакъл на гръцка звезда у нас, той ще е първият. От Стефан Данаилов знам, че за да си успешен на сцената, независимо дали театрална или музикална, освен таланта трябва да имаш визия, чар, харизма“, разказва Кирилов.

Покана

Кирилов и Аргирос се запознават в Атина, след голям концерт на музикалната компания на певеца. „Разбрах, че след като отправих поканата си, са ме проучили. Стана ми много приятно, като получих комплименти от екипа му за това, което правя у нас. Обещавам грандиозен спектакъл, няма да пестим от ефекти, от техника, от нищо. Скоро ще съобщя и кои български изпълнители ще го подгряват“, каза още продуцент.