0

Н оминираният за ролята на Джеймс Бонд Арън Тейлър-Джонсън няма амбиции да бъде следващото тайно оръжие на британската корона. 

МИСТЕРИЯТА СЕ РАЗПЛЕТЕ: Ето кой ще е новият Джеймс Бонд! (СНИМКИ)

На фона на слуховете, че британският актьор почти е подписал сделка да наследи ролята от Даниел Крейг като 007, той разкри пред Rolling Stone UK, че няма намерение да бъде част от филмовата машина.

Запитан директно за информацията, че му е предложено да бъде следващият Бонд, актьорът свенливо отговори, че „може да говори само за нещата, които ще покажа и разкажа“, преди да добави красноречиво: „Не чувствам, че трябва да ми бъде начертано бъдещето. Чувствам се сякаш, каквото и да ми се случи, мога да се справя".

The Sun съобщи в понеделник, че на британския актьор е била "официално предложена възможността да изиграе Джеймс Бонд", слагайки край на дългите спекулации относно наследника на Даниел Крейг.

Но само 24 часа по-късно Би Би Си сложи край на спекулациите, като източник от продукцията разкри, че „няма истина в слуховете“.

През октомври миналата година Mail разкри, че Арън е „единият, който трябва да победи“, за да поеме емблематичната роля, докато режисьорът на "Опенхаймер" Кристофър Нолан изглеждаше вероятно да седна на режисьорското кресло за следващия филм от франчайза.

По-рано беше съобщено, че режисьорът, носител на Оскар, е искал да режисира следващия филм за Бонд.

Филмите за тайното оръжие на британската корона е известен с това, че превръща онези, които играят 007, в глобални суперзвезди.

Един актьор, който е готов да поеме мантията, е Хенри Кавил, който вече се е явил на прослушване за Бонд на двадесетте си години, но е пропуснал уж поради това, че е бил твърде млад.

ТАЙНОТО ОРЪЖИЕ НА КОРОНАТА: Килиън Мърфи в надпреварата за 007

Говорейки за това какво би направил, ако му се даде още един шанс, той каза: „Ако Барбара и Майк [копродуцентът Майкъл Г. Уилсън] се интересуваха от това, аз определено бих се възползвал от възможността.

„На този етап всичко е във въздуха. Ще видим какво ще стане. Но да, бих искал да играя Бонд, ще бъде много, много вълнуващо", посочи Кавил.

Продуцентът на Джеймс Бонд Барбара по-рано призна, че ще отнеме много време, за да избере заместник на Крейг.

Говорейки пред Variety, Барбара каза: „Това е голямо решение. Това не е просто избор на роля. Става дума за цялостно преосмисляне накъде отиваме".