0

И скрата прати Иво Аръков на своята музикална педагожка да взима уроци по пеене, научи „Телеграф“ от самия продуцент.

Актьорът изненада фенки и почитатели, като пусна първото си музикално парче, наречено „Аромата“, което е придружено от впечатляващ клип. Искрата разказа: „Аз го свързах с моя вокален педагог Мария Хубенова. Той започна да се упражнява. Това няма как да стане с пет-шест-десет урока, но той е готов да положи усилия, време и внимание към тази своя нова страст“.

Изненада

Разказът във видеото на „Аромата“ е за любов и болка. А финалът на клипа е с неочакван край, когато вместо екранната муза, играна от фолкпевицата Десита, се появява тайнствена друга жена. Оказа се, че всичко е по идея на самия Аръков. Искрата отбеляза: „С Росен Димитров заедно написахме текста на песента да подхожда на Иво какво ни е разказал като любовен развой. Смятам, че сътворихме нещо, което той почувства като свое. Присъствах и на уроците, и на записите, като


музикален продуцент през целия процес следях всичко отблизо“.

Любов

В клипа Аръков има любовна връзка с Десита, нотова е само на видео. В живота той продължава връзката си с Габриела Николаева, с която изглежда щастлив. А по негови признания работата по „Аромата“ му помогнала да преодолее предишните си любовни разочарования. В светските среди се говори, че сред предишните любовни завоевания на актьора са Мика Стоичкова и певицата Мария Илиева.