0

Д вамата са женени от по-малко от две години, но слуховете дали Дженифър Лопес и Бен Афлек се развеждат вече се носят.

Двойката, известна като Бенифър, поднови романса си през април 2021 г., след като за първи път се влюбиха един в друг в началото на 2000-те.

Но InTouch Weekly съобщава, че всичко може да свърши. „Писаното е на стената – свърши “, казва вътрешен човек.

„Те са се запътили към развод – и поне веднъж Бен не трябва да бъде виновен!“ Всъщност двойката не е била виждана заедно от 7 седмици; последният път беше обяд в Ню Йорк в края на март 2024 г.

Слуховете, че двамата вече не са заедно и че дори Бен се е изнесъл от общия им дом се подкрепят от факта, че Афлек не придружи съпругата си на Met Gala 2024 в Музея на изкуствата в Метрополитън на 6 май. Тя бе съпредседател на събитието, но явно съпругът ѝ не счете за необходимо да я придружи.

 Той посочи, че е зает и снима, но източникът на In Touch Weekly казва, че ситуацията е много по-лоша.

"В момента той е съсредоточен върху работата си и децата си. Бен вече се е изнесъл и вероятно ще трябва да продадат мечтания дом, който са търсили от две години. Те никога няма да спрат да се обичат, но тя не може да не го контролира, а той не може да я промени. Невъзможно е това да продължи“, обясни информаторът.

Като нищо това може да е причината, но е ясно и че Дженифър Лопес ни се води, ни се кара. Все по-често потърпевши и разочаровани качват в мрежата видео с изцепки на певицата, които никак ни ѝ подхождат.

РАЗКРИХА Я: Джей Ло не е света вода ненапита, правила циркове по време на полет! (ВИДЕО)

Както се казва - край на още една холивудска приказка, защото никой не иска да живее в клетка, та била тя и с име Джей Ло.

*Източник: In Touch Weekly