0

С упермоделът Синди Крауфорд се появи в епизод на сериала “Короната” като идеал за женска красота за принц Уилям. 

Сцената провокира манекенката да сподели ретроспективен кадър от срещата си с принцеса Даяна в двореца Кенсингтън, с което затвори устите на критиците, които обвиняват поредицата на Netflix в исторически неточности.  

„Все още ясно си спомням, че посетих двореца Кенсингтън, за да се срещна с Даяна и тийнейджъра Уилям, който току-що беше открил супермоделите. 

„Тази снимка е направена в двореца Кенсингтън“, обясни Крауфорд. „Принцеса Даяна по някакъв начин е намерила номера в офиса ми и се обади, за да ме потърси. Моят асистент беше в шок! Най-накрая се свързахме и тя попита дали следващия път, когато съм в Лондон, ще дойда за чай – мисля, че принц Уилям тъкмо започваше да забелязва модели и тя реши, че това ще бъде сладка изненада за него и принц Хари.

„Бях нервна и не знаех какво да облека, но веднага щом тя влезе в стаята и започнахме да говорим, беше сякаш водя разговор с  приятелка. В нея имаше класа! Тя показа на всички каква трябва да бъде съвременната принцеса”, сподели една от най-прочутите манекенки в света. 

В последния сезон на „Короната“ принц Уилям влиза в спалнята си и намира дядо си, принц Филип, който разглежда плакатите на красиви жени, окачени на стената му. В сериала принц Уилям заявява, че “няма от какво да се срамува“ и обяснява на дядо си, че това са Клаудия Шифър, Синди Крауфорд и Наоми Кембъл.