0

П ринцеса Шaрлот събра погледите по време на Коледна служба. Кейт Мидълтън беше домакиня на събитиетo, отдаващо почит на покойната кралица Елизабет II.

Дъщерята на принц Уилqм Шарлот се превърна в звездата на вечерта по време на коледната служба, организирана от нейната майка Кейт Мидълтън.

Събитието под надслов „Заедно на Коледа“ беше посветено на покойната кралица Елизабет II.

Присъстващите и зрителите, които наблюдаваха службата по телевизията, останаха очаровани от седемгодишна принцеса, която не можа да скрие радостта си, когато на сцената се появи актьорът Хю Боневил, който участва във филма за мечето Падингтън.

Според британските медии „Шарлот открадна сърцата на зрителите с „безценната“ си реакция, когато лицето й грейна по време на почитта към покойната кралица, нейната прабаба“.

На събитието присъстваха крал Чарлз III, кралицата-консорт Камила и принцът и принцесата на Уелс, както и деветгодишният принц Джордж и принцеса Шарлот.

Говорейки в началото на програмата, Кейт каза: „Тази Коледа ще бъде първата ни без нейно покойно величество кралица Елизабет. Нейно Величество обичаше Коледа. За нея това беше времето, в което всички се събираме“.

Принцеса Шарлот беше облечена в елегантно палто в цвят бордо. Тя беше копие на на майка си, която носеше тоалет в същия цвят.