0

П арти животно сътвори нещо нечувано - инсценира отвличането си, за да финансира безкрайния си купон.

48-годишният Иън Роби Дей от Портсмут, Англия прекарал по-голямата част от живота си в тайландската столица на партитата Патая. След като многократно удължавал екзотичната си ваканция и непрестанно цицал семейството си за още и още пари, с които да покрива разходите си за алкохол, наркотици и други местни удоволствия, Иън се оказал без с празни джобове. След като близките му отказали повече да финансират разюздения му начин на живот, той бил изправен пред дилемата дали да прекрати безкрайната си ваканция или да измисли как да се сдобие с повече пари. Иън убеждава приятелите си да го пребият и да се представят за гангстери, за да може да симулира отвличане и да поиска от семейството си пари за откуп.

След като приятелите му го посиняват от бой, се маскират като бандити и правят снимки, които Иън изпраща на близките си, за да направят историята с отвличането правдоподобна. Скалъпената история проработила, само че когато семейството на мъжа видяло снимките, изпаднало в паника и веднага уведомило полицията за отвличането му.

Само че Иън не предполагал, че и Интерпол ще се намеси в случая с похищението му. Когато униформените го проследили до хотела му Патая и нахлули в стаята му, вместо вързана, беззащитна жертва, те открили пиян и дрогиран турист, който се забавлявал с менте похитителите си.

*Източник: odditycentral.com