0

А врил Лавин получи своя собствена звезда на Холивудската алея на славата, облечена със същия пуловер, който носеше, когато посети забележителността в Лос Анджелис за първи път преди повече от две десетилетия.

37-годишната канадска певица каза на феновете, че трябва да „следват мечтите си, да изживеят страстта си, да изразяват себе си и да бъдат истински“, когато прие звездата на 31 август в Лос Анджелис.

Певицата подписа първия си звукозаписен договор на 16 години.

През следващите години тя става известна с поп-пънк звука, включително „Complicated“ и „Sk8er Boi“ и е продала повече от 40 милиона албума по целия свят.

gettyimages.com

Докато приемаше признанието, Лавин показа на тълпата снимката си на 16 години при първото си пътуване до Холивуд.

gettyimages.com

„Спомням си, че видях тези легендарни имена, но никога не бих могла да си представя, че моето ще бъде тук, това е толкова лудо“, каза тя.

„Това вероятно е един от най-готините дни в живота ми", добави певицата.

След това Лавин сподели съвета си за тийнейджърите, които мечтаят да следват нейните стъпки.

„Следвайте мечтите си, изживейте страстта си, изразявайте себе си, бъдете истински, работете здраво, дръжте главата си изправена, вярвайте в себе си“, каза тя.

gettyimages.com

Певицата благодари на своите приятели, семейство и фенове, че се присъединиха към нея в нейното пътуване на живота.

„Обичам ви това е лудост. Какви невероятни 20 години и нямам търпение за следващите 20", каза още тя.

Нейният годеник Мод Сън, продуцентът и фронтмен на Goldfinger Джон Фелдман, съсценаристът Лорън Кристи и сътрудникът Machine Gun Kelly (MGK) се присъединиха към нея в Лос Анджелис, когато тя получи своята звезда.

gettyimages.com

MGK говори на церемонията по награждаването, за да каже на канадската певица колко много е означавала тя за него като млад.

„Ти беше вдъхновение за поколение деца като мен, които носеха широки дънки и караха кънки и не се вписваха във версията на MTV за това, което искаха момичетата“, каза той.

gettyimages.com