0

Б ългарска певица влезе в дует със сръбската звезда Кеба. Само за няколко дни парчето се превърна в тотален хит в Сърбия.

Любов

Дуетното парче се казва MALO. „Пее се за любов, разбира се. Песента е бърза, става дума за онези връзки, които са неизбежни. Успяхме да запишем парчето само за час. Клипа снимахме за един ден. Кеба е истински професионалист, с него се работи много бързо и точно. Всичко е изпипано до последния детайл”, каза пред „Телеграф“ Сандра Александрова.

Текст

Двамата се познавали от доста време, често се случвало да пеят по участия заедно и на сръбски, и на български. Обмисляли идеята за парчето от години, но чакали правилния текст. Когато той дошъл, им трябвало само час, за да направят песента. Тя е с типичното модерно балканско звучене, като в аранжимента са включени и арменски мотиви. Музиката и аранжиментът е на добре познатия в музикалните среди Артур Надосян. Талантливият Артур от години работи със сръбската звезда Кеба, с когото го свързва не само музиката, но и дългогодишно приятелство. Песента е на сръбски и български, но в момента обмислят да направят вариант изцяло на сръбски за музикалните фенове там. До момента Кеба има само два дуета с родни изпълнители - преди години записа песен с Преслава и Глория.

В студиото с Артур

 В студиото с Артур

*Автор: Василена Маринова