0

С инът на Иво Карамански - Иво Карамански - младши вече може да се похвали и с роля в киното. Той е част от актьорския състав на най-новата българска лента “Без крила” под режисурата на Ники Илиев.

Режисьорът на филма Ники Илиев.

 Режисьорът на филма Ники Илиев.

Шампион 

Филмът е вдъхновен от истинската история на параолимпийския шампион на България Михаил Христов. Една от последните снимки, публикувани в официалната страница на продукцията, показва, че в лентата участие взима и Иво Карамански. Заедно с него ще видим и Наум Шопов, Леарт Докле, Ива Папазова и други. Самият Карамански вече има опит на снимачен терен, тъй като взе участие и в хитовия сериал на NOVA “С река на сърцето”.

Иво Карамански - младши влиза в актьорския състав.

 Иво Карамански - младши влиза в актьорския състав.

Клапа

Продукцията се очаква да излезе по големите екрани идната година, но към момента режисьорът Ники Илиев не се ангажира с конкретна дата.
“Работният процес тече усилено. Снимахме на морето, в София и Ямбол. Не мога да дам точна дата, в която ще излезе филмът, но това ще се случи през 2024 година. Дълъг ще бъде постпродукционният процес, тъй като имаме доста CGI кадри”, сподели за „Телеграф“ Ники Илиев. Припомняме ви, че първата клапа на филма щракна още в началото на годината, и то в Дубай.

Автор: Лизи Димитрова