0

И звестният турски актьор Халюк Билгинер ще участва във филма “Мария”, в който живата богиня на Холивуд Анджелина Джоли ще се превъплъти в образа на великата оперна певица Мария Калас. 

В касовата кинолента Билгинер ще се превъплъти в образа на гръцкия корабен магнат Аристотел Онасис. Сценарият на “Мария” е написан от Стивън Найт и ще разказва за живота на Мария Калас в Париж през 70-те години и съкрушителната самота, която тя изпитва в последните години от живота си. 

В социалните мрежи вече се завъртяха първи кадри от снимачната площадка. Снимките на “Мария” ще продължат осем седмици и ще се проведат в Париж, Гърция, Будапеща и Милано. 

Междувременно стана ясно и какъв хонорар ще вземе за ролята на Аристотел Онасис турчина Халюк Билгинер. Той ще получи 800 000 долара или 22 милиона турски лири, пише Sabah. 

Любовта между сопраното Мария Калас и най-богатия човек на земята Аристотел Онасис е като легенда. Двамата се срещат на борда на яхтата на милиардера “Кристина”. Искрите на любовта припламват между най-известните гърци на земята и двамата започват страстна афера, въпреки че са женени. Мария слиза от сцената и се посвещава на своя възлюбен, няколко години по-късно обаче Онасис минава под венчилото с вдовицата на убития американски президент Джон Кенеди - Джаки. Мария е сломена след раздялата с Онасис и тази мъка я измъчва до последния й дъх.