0

70 лв. за билет са броили желаещите да слушат и гледат попфолк звездата Азис на живо в заведение край Истанбул. Билетите за концерта на родния изпълнител се разпродали като топъл хляб свършили месец преди участието му.

Хит

Огромна опашка от хиляди желаещи да слушат на живо Азис в Истанбул се изви часове преди концерта му. Този път нашенецът събра феновете си в крайбрежно заведение, популярно с участията на различни изпълнители през ден. Азис изпя най- известните хитове от репертоара си пред турските фенове, които не спираха да му пригласят, и то на български език.

Instagram

Дъжд

Бурята и обилният дъжд не развалиха плановете на събралата се публика. Часове преди да започне участието му, огромна опашка се изви пред клуба въпреки лошото време. „Благодаря за това изживяване“ , „ С нетърпение очакваме следваща дата“ „Струваше си чакането“, написаха след концерта турските фенове на Азис. Самият изпълнител не веднъж е споменавал, че чувства Турция като второ родно място и често прави участия там. Този път обаче на сцената бе с DJ Дамян. Двамата изпяха хитовото си парче “Еърпорт”, което се оказа популярно в Турция. Азис се появи на сцената с черна риза и тъмни дънки, а след няколко изпълнения и бурни танци разкопча копчетата й. Над 3 часа продължиха изпълненията на славея на родната чалга.

Instagram

Видео от изявата на Азис можете да откриете ТУК!

*Автор: Василена Маринова