0

Л уксозна лимузина, в която се е возил Силвио Берлускони, бе обявена за продан в Бургас, видя „Телеграф“. Сребристото „Ауди“ е на малко повече от 20 години.

Документ

“Може да бъде доказано, че колата е била на Берлускони. Трябва да се изиска от Италия документ за предишни собственици и той да го докаже“, поясни пред „Телеграф“ настоящият собственик, който е българин. Той открил, че автомобилът се продава от немско специализирано издание. „Купих колата на търг в Италия и там беше обявена като лимузината на Силвио Берлускони“, добави още той. Желаещите да се возят в лимузината на премиера ще трябва да броят 70 000 лв., което я прави с около 10 пъти по-висока от нормалното. Стандартно цената на този модел и година е между 5000 и 8000 лв. в зависимост от състоянието й. Все пак в обявата е споменато, че цената подлежи на „коментар, но лек“.

Защита

Лимузината е сива на цвят и е бронирана, което я прави напълно сигурна, а собственикът й защитен от всичко. За 21 години е навъртяла само 174 хиляди километра. Към екстрите в купето могат да се добавят телевизор, DVD, отопление на седалките и дори на волана. На цвят е сив металик, а под капака й работи 4,2-литров атмосферен двигател, който развива мощност от 450 конски сили.

Аудито на Берлускони

 Аудито на Берлускони
mobile.bg