0

С едмица след като Кубрат Пулев обяви публично, че е станал горд татко на момиченце, бившата му изгора Андреа реагира на новината.

Фолкаджийката многократно даде да се разбере, че не може да прежали някогашната си половинка, включително със сълзливи постове в социалните мрежи... И въпреки нападките си срещу него и публичното разкритие, че е имал паралелна връзка с друга жена, докато е бил с нея и че я е подлагал на тормоз.

В пореден опит да се покаже по-силна отвсякога, след като разбра за дъщеричката на боксьора Андреа публикува в Instagram видео с трогателни спомени от връзката им, на което са запечатани моменти, в които го е посрещала на летището. И написа само: "Goodbay". Дали певицата е наистина готова най-после да каже "Сбогом" на Кубрат и без него да "продължи напред", както самият той се изразява, или ще продължи със сърцераздирателните си изблици в мрежата, тепърва ще разберем. 

Иначе реакциите на феновете й не закъсняха, като заваляха окуражителни коментари, гарнирани с призиви да остави най-после Кобрата зад гърба си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea (@andreabulgaria)