0

О казва се, че клюките са много скъпо удоволствие. Това научи по трудния начин влогърката Латаша Кебе, която бе осъдена да плати $4 милиона за клевета по адрес на рапърката Cardi B.

Глобата бе наложена на Латиша за твърденията, които тя направи по адрес на рап звездата в свое видео от 2019г., публикувано на YouTube канала ѝ @TashaK.

В клипа влогърката дръзко се изказва по повод сексуалния живот на Cardi B, твърдейки, че е изневерила на гаджето си – рапарът Offset, и страдала от херпес на интимните части, прихванат в следствие на полов акт с бутилка.

На рап дивата изглежда не ѝ се понравили скандалните клюки по неин адрес, тъй като заведе иск срещу Латиша непосредствено след излизането на влога.

През 2022 г. делото бе спечелено от Cardi B, но Латиша се опита да обори решението, но по-рано този месец съдията отказа да преосмисли присъдата. Като причина за това органите на реда посочиха липсата на „достатъчно доказателства, които да засвидетелстват невинността на Латиша“.

Самата тя не скри разочарованието си, но пък изглежда прие ситуацията с доза хумор. „Ще ви уведомя каква работа съм си намерила, за да изплатя дълга си,“ написа тя в Instagram под свое селфи, на което беше Photoshop-нала униформата на служител в McDonalds. „#НямамПаритеНоЩеГиСъбера. Не се шегувам, готова съм на всичко,“ изповяда се влогърката.

Що се отнася до това дали тя действително съжалява за действията си, то доказателствата са противоречиви. Във вече изтрит tweet 41-годишната Латиша се ивини на Cardi B, пишейки: „Днес вдигам белия флаг… това, което се случи, вече никога няма да се повтори. До Cardi B и целият ѝ екип: наистина съжалявам. Живеем и се учим от грешките си.“ Не става ясно обаче защо влогърката впоследствие премахна поста и вместо това предпочете да запази мълчание.

* Източник: Vbox7