0

В агината е центърът на нашето благоденствие, обяви по повод своето ново бизнес начинание носителката на Грами със собствена звезда на Алеята славата в Холивуд Кристина Агилера. Певицата, вече като бизнесдама, лансира като съосновател и съветник Playground - компания, с която се стреми да разчупи още повече сексуалната интимност на жените.

Като начало марката пробива чрез лубрикантите, насърчавайки свободата на жените, без фалшив срам или табута относно сексуалността.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Aguilera (@xtina)

„Лично за мен това е естествена промяна. Надявам се да вдъхновя други жени да се чувстват комфортно да говорят за своите преживявания и да притежават телата и сексуалността си. Защото всяка жена е различна”, обясни Агилера пред американското списание People.

При лансирането на линията си за женски удоволствия, изпълнителката на хитове като "Genie in a Bottle" и "Dirty" свободно обясни как се чувства по темата за сексуалността:

„През последните 42 години опознах добре вагината си. Има точки на удоволствие, които продължават да се отварят с годините. В момента имам четири различни места около вагината си, където мога да изпитам оргазъм“, информира без стеснение Агилера, която планира и серия от седмични беседи като „експерт по сексуалността“.

Певицата увери в множество интервюта, че вече дава приоритет на сексуалния си живот пред общото си благоденствие.

„Дори и да нямате партньор, все още можете да имате среща със себе си. Не винаги имаме достъп до други хора”, обясни тя предимствата на самоопознаването в интервюто си за сп. People.

„Интересно е как не се замисляме и колебаем, преди да отидем в магазин, за да купим нещо за лицето си, за косата си... Но наистина не отделяме времето и вниманието, което е необходимо на нашите вагини, когато те също се нуждаят от допълнителна любов и грижи. Вагините са епицентърът на нашето благоденствие“, казва Агилера.

Както се очакваше, тя не се поколеба да популяризира продуктите си в социалните си мрежи с две публикации — в които натрупва повече от 160 000 харесвания — в които защитава женската сексуална свобода. 

„Сексът е съществена част от нашето благоденствие - playground е тук, за да ви напомни, че всяка част от тялото ви, не само косата ви, заслужава да бъде поглезена."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Aguilera (@xtina)