0

Т я съчетава в себе си силата на красотата и интелекта по изумителен начин. Проф. Даниела Илиева е рядко срещана комбинация от красота, позитивизъм, ум, чар и харизма.

Визитката й - както образователна, така и бизнес, е еталон за успех и вдъхновение: тя е експерт по Международен туризъм и мениджмънт, бакалавър по Бизнес администрация, магистър по Маркетинг, доктор по Икономика и професор по Управление. Има и редица специализации, като само малка част от тях са НЛП трейнър, бизнес етикет и международен протокол трейнър, коучинг, MIT Artificial Intelligence, Implications for Business Strategy, Corporate Governance.

ГОЛЕМИЯТ ВЪПРОС: Как да постигнем баланс между работата и личния живот?

Кои са качествата, които една жена трябва да развива, за да е успешна?

"Историите на Edna жена: Пътят към успеха" събира три успешни бизнесдами на едно място!

Можем да открием над 120 нейни публицистични публикации, 50+ академични, има издадени 6 книги, а сега ще разкаже повече за своя професионален път и ще даде ценни съвети и на всички дами, които се регистрирате и дойдете на специалното събитие, което Edna.bg имаме удоволствието да организираме и ви каним на него - "Историите на Edna жена: Пътят към успеха". То ще се проведе на 15 октомври 2024 г. между 18:00 и 20:30 ч. в  Event Space 2020, гр. София.

МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ! ЗАПАЗЕТЕ СВОЕТО МЯСТО ТУК!

Самата тя казва за себе си на своята официална страница

„Обичам комуникацията. Общуването между хората във формална и неформална среда е нещо, към което подхождам с огромен интерес и любопитство вече над 20 години. Събития и ситуации в живота ми са ми показвали колко малко знам, но задълбочаването и научаването впоследствие, ме убеждават и до днес, че всичко може да се научи. Общуването е отговорност – към себе си и към събеседника. 

Общуването е процес. Комуникацията диша и се развива. Всичко се променя, а промените в обществото, мисленето, тенденциите, нагласите, стойността на времето и динамиката на бизнеса, налагат промени и в начините на общуване. 

Считам за своя мисия и призвание да изучавам комуникационните процеси, да преподавам различните комуникационни модели, да споделям комуникационни техники и ефективни решения. Всяко корпоративно обучение, всеки университетски семестър, всеки клиент, всяка среща, носят познание, обмен, наука, опит, преживяване и още по-голямо любопитство към комуникацията“.

Помолихме я да ни даде 2 мъдри мисли, до които е достигнала и я е научил пътят й, а тя ни очарова.

„Светът има нужда от всякакви хора“

„Никой няма утрето обещано“

А какво още има да ни каже? Ще стане ясно по време на събитието на 15 октомври. Припомняме, че специални гости ще бъдат:

Проф. Даниела Илиева

  • Красимира Хаджииванова - блогър и съосновател на платформата „Майко Мила“.
  • Проф. д-р. Даниела Илиева - изпълнителен директор на Фондация "Право и Интернет". Открийте повече за нея ТУК.
  • Гергана Баева - създател и собственик на COCO Nail House, позната в социалните мрежи и под името beyond the yummy.

Водещ пък е Христо Калоферов -  известният журналист от NOVA и водещ на „Новините на NOVA“. 

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК - ЧУЙТЕ ИСТОРИИТЕ ИМ И СЕ СРЕЩНЕТЕ С ТЯХ! 

Събитието на Edna.bg "Историите на Edna жена: Пътят към успеха" се осъществява с подкрепата на нашия генерален спонсор VISA и тяхната инициатива SHE'S NEXT България за която може да разберете повече тук, както и с нашите основни спонсори от MINI, верига магазини "Рени" и JTI.