0

А ктьорът Калоян Минев, който нашумя у нас с ролята си на прокурор Григоров в хитовия сериал на Нова „Лъжите в нас“, снима в американска поредица. Минев е с роля в сериала FBI: International, където играе в един епизод.

Успех

За успеха си нашето момче сподели с пост в социалните мрежи, където пусна и няколко видеа от снимачната площадка. Поредицата може да се гледа и у нас, но само онлайн. Екип на „Телеграф“ се свърза с Калоян, който не скри радостта си от професионалния си успех. „Чест беше да работя с такъв екип и също така едно незабравимо приключение“, сподели още той. Снимките на неговия епизод в FBI: International са направени в Будапеща.

Живот

Припомняме ви, че Калоян изигра перфектно ролята си на прокурор, и то като партньор на Йоанна Буковска. Той има и опит извън граница, тъй като е живял доста време в Англия. На въпроса каква е основната разлика между киното там и тук, Минев е категоричен: „Разликата е, че там има много повече кастинги за много повече проекти, както и много повече хора, явяващи се на тези кастинги. Така че като теглим чертата - не е голяма разликата (смее се)“. Очаквайте скоро в „Телеграф“ интервю с Калоян Минев, в което той разказва за живота си, за хобито си да свири на улицата и за това какво му предстои в професионален план.