0

Г лавния Илиев иска 1555 евро за 7 целувки с романтика и 2222 евро за двуседмичен флирт с много изненади.

Борислав Илиев, известен като Главния (по алюзия с Георги Илиев), е популярна личност, описвана често като плейбой, тийнзнаменитост, звезда от ТикТок и мутра. Твърди, че живее в Абу Даби. Той е пуснал в социалните мрежи оферти, които явно са с намаление, което явно свършва на 25 юли, вторник.

Facebook

Числа

Явно обича символичните числа. Така за най-ниската оферта, която е 333 евро, Главния предлага два дена разходки из града, пиене на кафета, обеди и вечери. Също общи селфита за Инстаграм и видеа за ТикТок. Най-важната част в тази оферта са две специални целувки, „които ще запомните цял живот“. В по-скъпата оферта, която е 1555 евро, специалните целувки вече стават 7 – по една на ден. Седмичният флирт включва посещения на сладкарници и малка екскурзия до избрана от дамата дестинация, кино, цветя и подаръци за дамата.

Секси

Двуседмичният флирт е оценен на 2222 евро. Наречен е „бурен и секси“. В него са включени закуска в леглото и масаж. А също: „Подаръци, рози, романтика, целувки и много изненади“. Главния обявява, че тук дамата може свободно да изрази желанията си, които той ще изпълни.

В социалните мрежи се вижда, че плейбоят обича да се снима до красиви жени и всякакви видове миски, като силиконките са на почит.