0

Ф олкаджийката Мария излезе със странна и доста несвързана тирада в социалните мрежи. В няколко последователни поста в Instagram певачката говори за госпожици, превръщани в идоли и бизнесмени, които хвърлят по 200-300 лева визитки. Споменава и жълтите сайтове с платени статии, и хейтърите, на които се закани да отнеме достъпа до профила си. Накрая се обяви за жертва на изнудване, но не поясни кой точно я рекетира.

"Добро утро на всички, които влизат тук, за да обичат и на онези, които влизат да хейтват. На вторите им отнемам достъп. Имат си жълти сайтове с право под платените статийки да обиждат и точат извратени фантазии", започна Мария.

"Ще ви припомня накратко, че точно аз и нашата лична история даде пример, че за онези проблеми, които не могат да решат двама, има органи на реда, които в моя случай работеха. С цялото ми уважение към всички, които обърнаха внимание и ми дадоха подкрепа. Медии, колеги и най-голямата сила - вие", напомни Отварачката за събитията около ареста за побоя на съпруга й Мирослав.

Instagram

След като обобщи фактологията в собственото си житие и битие, Мария информира феновете си, че се плаща, за да бъдат изнудвани личности като нея.

"Казвам всичко това, защото го искате. Искате моето мнение. Аз не се притеснявам да се изкажа. Но няма и да позволя да се изказва някой друг за мен и моето семейство. Докато се плаща и се изнудват такива като мен, за да не се пишат глупости в сайтовете, в които тиражират платени госпожици като идоли и "бизнесмени", раздали им по 200-300 лв. за визитката си и намират съмишленици и фенове на измисления им живот, това ще е и културата и отношението ни един към друг", заключва чалгаджийката.

В поста си намесва и обезобразената с макетно ножче Дебора, като уточнява, че този случай няма нищо общо с това, което самата тя е преживяла.

"Съжалявам за случилото се с момичето от моя роден град. Но това няма нищо общо със случилото се на мен и моето семейство. Има грешки, има и прошка. За вандали и насилници прошка няма. Това е моето мнение и го изказвам смело, както съм го правила винаги като човек с 23-годишен труд зад гърба и авторитет като родител сред дамите", заключва Мара.

Instagram