0

К акво означава да бъдеш Брад Пит? Може би да си най-желаният мъж на планетата, окупирал категорично медиите от години? Очевидно звездата се радва на много хубави мигове в живота си, но също така и на недотам достойни или лоши, както и по-малко очевидни неща като "липсата на свобода, усещането, че си постоянно изложен на показ и дълбока самота". Така го описва самият той в интервю за списание GQ.

"Чувствам се като самотна газела с тигри около мен. Това са моментите, в които губиш концентрация и се чувстваш преследван", каза той.

Но Пит винаги е бил земен и човечен. През 2019 г. за първи път след раздялата си с Анджелина Джоли, Брад реши безстрашно да разкрие тъмните си страни публично. В интервю за "Ню Йорк Таймс" той говори откровено за битката със зависимостите. В продължение на година и половина, според разказа му, е посещавал срещи на Анонимни алкохолици.

"Всички ние носим някаква болка. Прекарваме живота си в опити да я скрием, но тя е там", призна той.

В личния му живот връзките му с Дженифър Анистън и Анджелина Джоли бяха крайъгълни камъни на пътя към щастието. Напоследък се появиха слухове, че актьорът се среща с 29-годишната Инес де Рамон, собственик на марка бижута с диплома по бизнес администрация.

Във всичките му връзки обаче прави впечатление, че притежава романтизма на човек, който обича страстта, рицарските прояви и рядкото "завинаги".

Изглежда, че Брад Пит се справя с предизвикателствата на времето със спокойствие и зрялост. Както той наскоро заяви: "Човек просто пораства. По-добре осъзнаваш времето, имаш повече опит, добър и лош. И вече имаш своите собствени победи и загуби - колкото повече остаряваш, толкова по-малко ти изглеждат като победи или загуби. С кого ще прекарваш времето си и как - това вече е много по-важно за мен."