0

Е ротичният модел Изабел Бери втрещи туристите пред замъка Уинзор, като лъсна по голо дупе в оскъден бански на Prada и слънчеви очила.

Посетители на една от най-големите културни забележителности във Великобритания пък останаха много доволни от изгледа към задните части на Изабел. Крал Чарлз III обаче пропусна зрелището, тъй като се намира в Норфолк заедно със съпругата си кралица Камила. Други пък останаха потресени от извращенията, случващи се на кралската поляна.

„Не мисля, че кралските особи биха били много доволни, но не наранявам никого, всичко е само за малко забавление“, заяви 33-годишната блондинка, която позира във фотосесии за Playboy и OnlyFans. „Феновете ми обичат, когато правя нещо различно като това, затова се продавам добре като модел“, категорична е тя.

Дворецът Уиндзор е една от официалните резиденции на краля и кралицата и привлича около 1,5 милиона туристи всяка година.

Освен, че зае поза до 900-годишните стени на замъка с дебелина 4 метра, Изабел се надупи и на пейка до Уиндзор, където бе заснета от съпътстващия я фотограф.

Instagram

„В Средновековието жени като тази биха били затворени в кулата на двореца заради поведението си“, коментира свидетел на случилото се.

И все пак Изабел Пери не остана незабелязана от силите на реда. Полицаи предупредили моделката, че е забранено да се гази в тревата и заявили, че ще я арестуват, ако не покрие голото си тяло.

„Те бяха много сериозни в началото и казаха: „Не правете повече такива глупости, защото могат да ви арестуват“, но накрая се смееха. Казаха, че не изглеждам подобаващо и затова се облякох, тъй като не исках да бъда задаржана“, разказа Бери, която сподели още, че симпатизира на кралското семейство.