0

П рочутият лирически герой Васко Жабата от хита на оркестър Камчия „Комбайна вършачка“ покори не само музикалната сцена, възкръсвайки с нова сила след 20 г., но и в модата. Производители на тениски яхнаха гребена на вълната и побързаха веднага да пуснат най-различни модели, свързани с песента. Нещо повече - започнаха и надцакванията в цените.

Сомбреро

Най-евтиният вариант предлага Неделина Куманова в сайта „Базар“ - 12 лв. за дете до 5 г. и 14 лв. над, а дамските и мъжките са по 16 лв. до размер ХХL, а за по-големи се оскъпява. Тя има три варианта - освен надписа „На китарата - Васко Жабата“ върху музикалния инструмент е приклекнало симпатично зелено земноводно, което в лявата си ръка държи мобилен телефон, във втория жабката свири на китара, нахлупила мексиканско сомбреро, а на третия е изправена в цял ръст и сочи портрет на китара. За щампа или надпис на гърба допълнително се прибавят 4 лв. към цената. Изработката е между 5 и 7 работни дни, след което се изпраща по куриер.

Печат

Два модела тениски „На китарата - Васко жабата“ в мъжки и женски вариант предлага и сайтът „Глич“. И на двете животинката свири на музикалния инструмент, като на втория е с лятна шапка. Предлага се във всички размери и цветове, а цената е 29,90 лв., а количествата са ограничени. „100% памук, висококачествен печат, доставка до 5 работни дни, включен преглед и тест, за максимален живот на печата ви препоръчваме да перете тениската на не повече от 40 градуса“, казват производителите.

Na Gitarata

Васко Жабата вече е хит не само на Балканите, но започва да завладява и останалата част от света. Заради това и чуждестранни производители вече се възползват от тренда. Блузките Vasko Zabata 2022 Unisex Jersey Short Sleeve Tee са последното попълнение в сайта „Май шопифай“. Те представляват свиреща на китара жаба с надпис Na Gitarata. Също ги има във всички цветове и размери, а цената е 16 долара и 13 цента, като в нея е включена доставката.

24 лв. за Цеца Мецата

И ако повечето залагат на Васко Жабата, в сайта „Тениска Баце“ са уважили и другия лирически герой от „Комбайна вършачка“ - Цеца Мецата. Тя е изобразена на микрофона и „пее, драги гости, само за вас“. Блузката е изработена от 100% памук с плътност 160г/м2. „Харесва ви тениската, но искате друг цвят или да променим нещо в дизайна? Можем да я направим уникална за вас. Не се колебайте да ни попитате! Ако не виждате цвета на тениската, който желаете, моля свържете се с нас. За да запазите тениската и щампата на нея, при гладене и пране винаги я обръщайте от опаковата страна. Пране на текстила при 30 градуса. Препоръчва се умерено центрофугиране на тениската. В никакъв случай не я избелвайте. Доставката се извършва в зависимост от избраната куриерска фирма от вас (около 5 лв. до офис и около 6-7 лв. до адрес). Доставката се извършва в рамките на от 3 до 7 дни след потвърждаване на поръчката по телефона“, казват още производителите.