0

С кандалният рапър Кание Уест взе тотален контрол над гаджето си Бианка Ченсори

Той й е забранил да говори, както и да яде, каквото желае.

Маниакът е свел цял списък правила, по които да живее, включително какво да яде и какво – не, както и как да се облича, пише Daily Mail.

Това идва на фона на продължаващите подозрения, че 46-годишният рапър манипулира така наречената си „съпруга“, 28-годишната Бианка, като поведението му стига до нива, в които я превръща в „радикализирана“ версия на бившата си съпруга Ким Кардашиян.
Запознати твърдят, че Бианка „вече няма собствен ум“ и вместо това просто се „подчинява“ на противоречивия рапър, който я облъчва с твърденията, че те били имали „кралски“ статут.

Двойката, която за първи път беше заснета заедно през януари, показа някои странни тоалети по време на лятната си европейска ваканция, като Бианка често беше засичана да ходи по чорапогащник на публични места.

Тя дори се разходи топлес, прикривайки гърдите си с лилава възглавница и това само дни, след като двойката се натискаше пред очите на туристите в лодка във Венеция.

Що се отнася до храната, все пак кебапчета, сладолед и сок от диня, който е афродизиак, са разрешени.

Междувременно, пресата се опитва да стигне до приятели на Биянка, които да споделят какво става с нея. По думите на близките й хора обаче, тя категорично отказва да коментира дали е добре, като дори ги обвинява, че й били завиждали и затова разпространявали слухове, че нещо ставало с нея.
Бианка е израснала в квартал на висшата класа в Мелбърн и е посещавала престижното гимназиално училище Carey Baptist Grammar School.

Един от нейните бивши съученици я описва като „социална пеперуда, която е приятелка с всички“.

Друг казва на DailyMail.com, че тя „е в ступор и приятелите й се опитват да я спасят, но никой не може да направи нищо, поради блокадите, които Кейн е поставил около нея“.

„Кание се опитва да превърне Бианка в радикализирана версия на Ким Кардашиян. Разликата е, че когато Ким беше с Кание, той беше уважаван в света на модата. Оттогава той е загубил това уважение.