0

Л ана дел Рей беше сред певиците, изявили се на фестивала в Гластънбъри, който е един от най-големите музикални фестивали в света. Известната певица обаче се омаза по време на шоуто и се превърна в пълна излагация.

Първо тя започна концерта си с 30 минути закъснение, което накара публиката да я освирква.

Прическа 

Феновете изглежда са се отчаяли от толкова дълго чакане, за което Лана дел Рей разкри, че е виновен външният й вид, като тя характерно заяви: „Прическата ми отнема твърде много време“. 

„Толкова закъснях, че може да ми отрежат сета“, каза тя на публиката на Гластънбъри, когато се появи малко преди полунощ. „Съжалявам, косата ми отнема толкова време. Ако спрат тока, да продължим“.

И веднага след това микрофонът и екраните внезапно бяха изключени. Тя коленичи и свали слушалките от ушите си. Внезапният край дойде само час след като тя излезе на сцената за едно от най-очакваните представления на фестивала пред десетки хиляди хора.

Видеоклипове, пуснати от фенове, показват как Дел Рей протестира пред екипа, обслужващ сцената, като вероятно моли сетът й да продължи, за да може да представи изпълненията си. Това, разбира се, се случваше на фона на силни освирквания от страна на тълпата, която, както е известно, е една от най-капризните и взискателни рок публики в света.

След това тя се опита да говори с публиката въпреки факта, че беше изключила микрофона си, а миг по-късно огромните екрани на сцената изведнъж загаснаха и потъмняха.

Глезла

Въпреки освиркванията Дел Рей реши да продължи концерта и слезе от сцената боса, за да изпее акапелна версия на Summertime Sadness на малцината хора, които си правеха труда да седят наблизо. 

И сякаш не й беше достатъчно, че пристигна на сцената с 30 минути закъснение, Лана дел Рей също изпуши електронна цигара между сетовете си - въпреки широко рекламираната забрана за устройствата на тазгодишния Гластънбъри.

Дел Рей влезе в заглавията на Гластънбъри преди седмици, когато протестира срещу поставянето й на плаката на фестивала заедно с Pyramid Stage Arctic Monkeys, Guns N' Roses и Елтън Джон.