0

Н ай-голямата дъщеря на Алек Болдуин, моделката Айрленд, обяви, че очаква дете от приятеля си, музиканта Андре Алън Анджос, известен с псевдонима RAC. Тя публикува снимка от ултразвук в социалните мрежи и пожела на феновете си Честита Нова година Тя се извини и на тези, чиито съобщения е оставила без отговор дълго време, като обясни, че напоследък не се чувства добре. 

Краят на 2022 г. поднесе приятна изненада на Алек Болдуин – той ще става дядо за първи път. Актьорът преживява трудни времена, след като простреля смъртоносно режисьорката на филма "Rust Халина Хътчинс  Въпреки факта, че актьорът не е отговорен за реквизита, семейство Хътчинс го обвини, че игнорира проблемите със сигурността на снимачната площадка, наред с други неща.

Айрленд е дъщеря на Болдуин от първата му съпруга актрисата Ким Бейсинджър. Сега актьорът е женен за инструкторката по йога Хилария Томас, с която има седем общи деца.

Айрленд неведнъж е споделяла, че не се притеснява от желанието на баща си да има голямо семейство. Все пак тя уверява, че е фокусирана върху себе си и връзките си, така че няма време да мисли за решенията, които Алек Болдуин взема. „Изобщо не ме засяга“, написа Айрленд в социалните мрежи.