0

С мъртта на Матю Пери не е причинена от свръхдоза фентанил или метамфетамин , към които актьорът е бил пристрастен . Това са показали първите резултати от аутопсията на актьора, който почина на 54-годишна възраст в събота. Пери бе намерен безжизнен в джакузито на дома си в Лос Анджелис.

Според първоначалните резултати от тестовете, Матю Пери не е починал от злоупотреба тези опиоидни вещества, съобщава TMZ. Фентанилът и медамфетаминът са причина за вълна от смъртни случаи в Съединените щати, предизвикваща огромен социален и здравен проблем. 

ТЪЖНО: Напусна ни любима звезда от хитовия сериал "Приятели". Актьорът намерен мъртъв в джакузито

Аутопсията на  актьора от сериала “Приятели” продължава и все още не може да се каже със сигурност дали смъртта му е причинена от употребата на други упойващи вещества и дали той е погълнал смъртоносно количество дрога. Окончателния доклад за трагичната кончина на Матю Пери ще излезе след 4 до 6 месеца. 

По първоначални данни в дома на актьора не са открити забранени вещества, а всички намерени лекарства са му били предписвани редовно и са били опаковани. По-специално в дома на актьора в Лос Анджелис бяха открити антидепресанти и лекарства против тревожност и медикамент, използвано за лечение на хора с хроничен бронхит или емфизем.

СЛЕД ДВА ДНИ МЪЛЧАНИЕ: Актьорите от „Приятели“ проговориха за Матю Пери

Близки до актьора твърдят, че Пери отскоро е бил трезвен и здрав след дългите години на борба със зависимостите от алкохола и забранените вещества. 

Малко преди да бъде намерен безжизнен в горещата си вана Пери бил заедно със свои приятели. Когато се върнал в дома си, помолил своя асистент да изпълни някои задачи - да отиде и да му купи нов iPhone и да вземе очила, които лекар го е задължил да носи.

Бившата на Матю Пери се чувства облекчена от смъртта му

Когато спешните екипи се отзовали на сигнала в къщата на Чандлър от “Приятели”, актьорът бил вече мъртъв, а помощникът му бил извадил главата му от джакузито в опит да го спаси. Матю Пери не е бил дълго време във водата, сочат още първите данни на патоанатомите. 

Полицията е започнала разследване, като не изключва хипотезите за убийство и грабеж, въпреки че в къщата не са открили нищо необичайно и по тялото няма следи от насилие. 

Според източници на TMZ Матю Пери никога не е бил толкова щастлив, колкото в последните си дни. Наскоро той се бил преместил в новата си вила в Пасифик Палисейдс и водел преговори за участие в нов филм.