0

М оделът Джой Кориган, известен с провокативните и секси фото и видео сесии, наскоро предизвика скандал с безсрамното си поведение по време на модно дефиле, пише Kurir.

По време на Седмицата на банските костюми в Маями, Джой проследи шоуто от първия ред в доста оскъдна рокля.

Тази 28-годишна жена е най-известна на публиката като модел на Victoria's Secret, но също и като бивш модел на Playboy. Затова тя с явно удоволствие демонстрира своите атрибути и стройна фигура. 

Нейният моден стил не оставя равнодушни околните и въпреки че Джой може да носи повечето тоалети с лекота, поради високата си, слаба фигура, в облеклото й винаги има провокация.
Появата й в Маями не прави изключение. На шоуто тя бе в сива дълга рокля с дълбоко деколте и огромни цепки от двете страни, разкриващи безкрайните й изваяни крака.

Джой явно държеше да следва темата на шоуто, затова избра модел плажна рокля, която съчета с още един практичен аксесоар за плуване и слънчеви бани - широка лента за глава с ефектен принт. Тя допълни тоалета със сребристи сандали с платформа, които със сигурност не бяха най-удачното решение.

Тази комбинация сама по себе си не е нещо особено, ако черешката на тортата не беше нещо друго – липсата на бельо. И не толкова неговата липса, колкото демонстрацията от нейна страна, че такова няма. Снимките може да видите ТУК.

На всичкото отгоре, това сякаш не й бе достатъчно, та се постара да заеме възможно най-провокативни пози, които без остатък бяха уловени от жадните за повече и повече снимки фотографи.

Както са казали древните - дай им на хората хляб и зрелища.