0

К раси Ранков е дядо на новороденото бебе на актьора Калин Врачански, научи „Телеграф“.

Малката се казва Теа и е родена със солидно тегло от 4,175 кг, издаде бабата от Америка Лилия Славова. „Златина е много щастлива, както и всички Ранкови“, въздъхна живеещата отвъд океана Лилия, която бе първата съпруга на Краси Ранков и майка на сина му Светослав - Ети, тя поддържа отлични отношения и със Златина, която е от втората жена на актьора ветеран.

ИЗНЕНАДА: Калин Врачански стана баща! (СНИМКА)

Небе

Краси Ранков се чувства на седмото небе от щастие. За него Теа е четвърто внуче. Предишните са от Светослав - Ети Ранков, който още от детските си години живее в Америка.

Пред „Телеграф“ щастливият Краси Ранков сподели с вълнение: „Чувствам се прекрасно! Най-хубавото нещо, което може да се случи на един дядо, е да му се роди внуче!“. Той в момента е в Балчик, където по традиция от последните години прекарва цялото лято и се занимава с фестивала и всякакви общественополезни неща. В Балчик Краси Ранков има двор, в който отглежда чушки, краставици, домати и мерудии. Казва, че за прясно уловената риба най-добрата подправка е девесил, но не трябва да се прекалява с нея, а да се прибавя деликатно към рибата. Известен е и с коктейла си „Балчишки бриз“. Дава рецептата: „Все едно правите таратор, но първо пасирате чесън. Краставици, копър, след това слагате киселото мляко и го разбърквате с газирана вода. На финала добавяте петдесетина грама узо или мастика“.

Красимир Ранков е изключително горд с децата и внуците. Внучката Лилия вижда на живо за сефте, когато тя е вече на 8 години. Тогава баща й я довежда от Америка за пръв път в Балчик. Момичето е с индиански корени по майчина линия, от племето Черна стъпка. Признава, че вечерта, преди да дойдат, е седял в двора и си поплакал. Майката на момичето, Кина, е свободолюбива като истинска индианка и така и не се омъжила за бащата Светослав - Ети. След това синът на Краси Ранков среща сръбкинята от Босна Андреа и се жени за нея. Заедно имат две деца. Актьорът има и дъщеря Златина, която завърши в Лондон, после специализира във Филаделфия. Тя е от втория брак на Краси със съученичката му Елена. Двамата разкрили чувствата си много години след като се влюбили за сефте. Станало на поредното събиране на класа. Там си признали, че всеки тайно в училище е харесвал другия, но не смеел да си каже.

Сериали

Краси Ранков играе заедно със зетя Калин Врачански в сериала „Стъклен дом“, където тъстът всъщност бе подчинен на бъдещия мъж на дъщеря си. Двамата правят изключително силни роли и в редица други сериали – от комедия, през драма, до трилър. Врачански се прочу с продукциите на NOVA „Братя“, „Господин Х и морето“, „Пътят на честта“. Ранков игра в комедийните поредици по NOVA „Полицаите от края на града“, „Ние, нашите и вашите“, „Етажна собственост“.

Зет и тъст правят силни роли и в театъра, а критиците откриват сходства, че и двамата, като се появят на сцената, засенчват всички останали.

Златина – любимата на Врачански, се изявява като продуцент на англоезични сериали с голям успех - „Бившата съпруга“, „Максин“, „Отчаяни мерки“, „Мистериите на мадам Бланк“ и др.

Самият Калин Врачански, когато пусна снимка на крачето на новородената си дъщеря Теа и как го държат ръцете на мама и татко, написа в социалните мрежи: „Благодаря ви за всички тези поздравления и пожелания към тоя малък звяр“.

От постове в социалните мрежи на Златина пък разбираме, че дългогодишното й куче приятел Горди е издъхнало малко преди тя да стане майка. И тя посвети цяла фотосесия на любимия булдог. На една от снимките кучето свойски е легнало върху бременното й коремче.