0

А ктьорът и режисьор Атанас Михайлов стана баща за първи път. Самият той обяви щастливата новина в личния си профил във Фейсбук и издаде, че синът му носи името на велик владетел, а именно Александър.

Горд

„Горд и безкрайно щастлив съм да споделя, че преди малко се роди Александър, прекрасен малък човек, който направи мен и Светлето Ангелова родители. Благодаря ти за цялата обич и внимание, прелест моя. Обичаме те, момчето ни...“, сподели с приятелите и последователите си актьорът, който е на седмото небе от щастие. Той благодари и на екипа, помогнал на любимото му момиче да роди. „Огромна благодарност на д-р Ковачева... Прекрасна сте“.

Среща

Както „Телеграф“ писа, в началото на годината актьорът падна на колене и поиска ръката на своята избраница, 5 години след като се гаджосаха. Двамата се срещнали на рождения ден на колегата си от хитовия сериал на NOVA “Откраднат живот“ Алек Алексиев. „Вече си бях казал, че много исках да срещна моето момиче и като отидох на партито и я видях, си казах - „Това е“. Разменихме си фейсбуците, започнах да й пиша, но не ми отговаряше. Разбрах, че Ирина Папазова й е леля, а аз работя с нея, и я помолих да ми съдейства, но тя отсече: „Ти си сигурно 50-ият, който иска това от мен“. Малко след това Светлето ми отговори и започнахме да си пишем, после да излизаме на няколко срещи и половин година по-късно заживяхме заедно“, разказа Наско пред „Телеграф“.

Екипът ни желае много любов и споделени мигове на щастливото семейство и малкия Александър!