0

К ейт Мидълтън отново е леля. Съобщава се, че по-малката сестра на херцогинята Пипа Мидълтън се е сдобила с третото си дете - момиченце, със съпруга си Джеймс Матюс. Според People 38-годишната жена е родила преди няколко седмици в болница "Сейнт Мери" в Лондон, същото място, където Кейт роди и трите си деца.

Пипа и 46-годишният Джеймс, които си казаха заветното "Да" през 2017 г., имат още син Артур на 3 години и 16-месечна дъщеря Грейс.

Новината за третата бременност на Пипа се появи за първи път на 4 юни, след като тя показа коремчето си облечена в яркозелена рокля с копчета на концерта Platinum Party in the Park пред Бъкингамския дворец по време на юбилея на кралица Елизабет II.

На звездното събитие в Лондон към нея се присъединиха съпругът ѝ, брат ѝ Джеймс Мидълтън и съпругата му, както и родителите им Карол Мидълтън и Майкъл Мидълтън. Кейт и Уилям също присъстваха с най-големите си деца - 8-годишният принц Джордж и 7-годишната принцеса Шарлот.

Съобщава се, че Пипа и семейството ѝ планират да се преместят в село близо до Бъкълбъри, Бъркшир. Пипа е израснала там с братята и сестра си, а родителите им все още живеят в имението. Освен това по този начин тя ще бъде близо до сестра си, херцогинята. Те ще бъдат на около час път от Уиндзор, където Кейт, Уилям и трите им деца ще живеят от това лято.