0

Р айън Гослинг е най-новото лице на Gucci. Очарователният актьор е звездата, която представя чисто новата кампания на Gucci Valigeria.

Не само, че Райън играе в „Барби“, един от най-очакваните филми за 2023 г. заедно с Марго Роби, но той също така добавя и нов моден почерк към персоната си.

Преди няколко дни брандът Gucci обяви, че актьорът, сценарист, режисьор и музикант ще бъде лицето на кампанията Valigeria, включваща колекцията от винтидж куфари и чанти Gucci Savoy.

На снимките Гослинг бута количка на пиколо през плаж, облечен в костюм с щампа на Gucci.

Известният италиански лейбъл пусна и видеоклип към класиката на Heart Magic Man, за да отпразнува пускането на пазара на новите си продукти, а видеото показва Гослинг, носещ каубойска шапка, заобиколен от багаж с GG щампа, преди да влезе в пикап, пълен с още куфари Gucci.

„Пътуването за Gucci никога не е било чисто физическо. Gucci е марката, която придружава художниците, писателите, актьорите и режисьорите на Холивуд в техните пътувания. Ето защо искахме рекламната кампания да разкаже за друго измерение, което главният герой пресича. То преди всичко е умствено място. Хората, които избират Gucci разбират значението на творчеството, използвано за изграждане на въображаеми места. И поради тази причина куфарът на Gucci изглежда като магически куфар“, каза творческият директор на марката Алесандро Микеле в прессъобщение.

Gucci всъщност стартира като компания за куфари във Флоренция през 1921 г.

Основателят на модната къща Гучио Гучи е работил като портиер и пиколо в младостта си именно в хотел The Savoy в Лондон, откъдето е почерпил вдъхновение за създаването на продуктите си, след като се завръща в родната Флоренция.

Именно затова и колекцията е кръстена Savoy. Тя включва твърди и меки куфари, чанти на колела, кутии за шапки, козметични чанти и калъфи за дрехи.

Новите версии включват модерни детайли като шипове и щампи на търговската марка, ленти и бежов монограм.

Колкото до половинката на Райън и майка на двете му дъщери – Ева Мендес, тя сподели рекламното видео в своя собствен Instagram профил и написа с гордост: „Моят магичен мъж“.