0

П редстоящият сезон на "Игри на волята", приключенското риалити, което ще ни представи доза нови предизвикателства и адреналин в началото на есента, ще бъде по-различен и необикновен от останалите – не само заради всички изненади и нови елементи в играта, но и заради това, че риалитито ще има бременна водеща.

Актрисата Ралица Паскалева, която вече няколко години е част от екипа на "Игри на волята" заедно с колегата си Димо Алексиев, тази година ще води предаването докато е бременна с второто си дете.

Водещата сподели първия си кадър от снимачната площадка на петия сезон на риалитито, на който я виждаме как е поставила ръка върху вече наедрялото си коремче. Ралица несъмнено доказва, че бременността прави жените още по-сияйни и красиви!

От снимките изглежда, че Ралица отново ще води съвета на племената. Тя е седнала върху впечатляващо кресло, украсено с различни орнаменти и кожи. 

Редица известни личности, сред които Мария Илиева, Юлиан Вергов, Деси Бакърджиева и Маги Джанаварова, която наскоро посрещна първото си дете, изразиха в коментарите любовта си към Ралица и възхищението си от прелестната ѝ визия. 

За бременността на Ралица се говореше още по време на участието ѝ в шоуто „Като две капки вода“, където тя се изявяваше в дует с екранната си половинка от "Игри на волята" Димо Алексиев.

“Радвам се, че вече мога да говоря открито за това, защото докато с Димо участвахме като партньори в „Като две капки вода“ – сезон 11 ми беше трудно да го скрия. Така и аз влизам в „Игри на волята“ хем като водещ, хем като участник под жаркото слънце. Надявам се всичко да бъде наред“, каза Ралица в "Здравей, България" през юни, когато стартираха снимките на петия сезон на "Игри на волята".

Актрисата и нейната половинка, волейболистът Теодор Салпаров обявиха миналия месец, че прекрасното им семейство е напът да се увеличи с още един член. След като от известно време мнозина предполагаха, че Ралица очаква второ дете, тя обяви щастливата новина като сподели две прекрасни снимки, придружени от надписа „1 + 1 = 4 ❤️🎉“

Актрисата и волейболистът Теодор Салпаров станаха родители за пръв път през 2018 г., когато се роди синът им Максим.

* Източник: Edna.bg