0

В еселин Маринов още отсега започна да готви коледните си концерти.

Звездата запази три поредни дати в зала 1 на НДК – 3, 4 и 5 декември, научи „Телеграф“.

План

Миналата година Веселин Маринов направи три поредни концерта в НДК – на 28, 29 и 30 ноември, които се превърнаха в музикалните събития на сезона въпреки множеството изяви на именити негови колеги по това време.

Преди това той правеше по два концерта в тази знаменита зала, но се оказваше, че желаещите да го слушат и гледат са много повече. Затова, както сам тогава призна пред „Телеграф“, реши да увеличи концертите на три. И пак билетите се разграбиха като топъл хляб. И сега планът за тази година е концертите в НДК също да са три и се запазват дати от по-рано, каквато е практиката при всички големи световни звезди.

А и новият албум „Лесен за обичане“ се приема изключително радушно от публиката, която обаче си иска и получава и другите големи хитове от богатата дискография на звездата.

Магия

Може да се припомни, че Веселин Маринов е единственият изпълнител, който има три албума с авторски коледни песни. Третият се очаква да излезе тази година преди Коледа. Другите певци обикновено записват стари и познати песни за светлия празник. И неслучайно за коледните концерти той ще припомни магията и уюта на това прекрасно време, като и тук няма как да мине без други свои големи хитове.

Преди това, разбира се, са многобройните срещи с публиката из страната. Голямото лятно турне тръгва от 19 юли в Пловдив, сочи справка със сайтовете за продажба на билети. Следва обиколка из Стара Загора, Горна Оряховица, Русе, Шумен, Варна, Созопол, Бургас. А публиката очаква още и още.

Както преди време самият Веселин Маринов каза пред „Телеграф“: „Помня от дядо, че ми казваш: Човек трябва така да живее, че да може да гледа хората в очите, когато минава край тях!“. Явно изпълнителят гледа добре хората в очите, защото и те му отвръщат със същото.