0

К умицата на Шабан Шаулич Зорица Брунцлик влезе в лют скандал с нейната колежка - певицата Ана Бекута. Те не са в добри отношения от години и помирение между двете легенди на турбо фолка не се очаква.

Спорът е започнал, след като Ана Бекута е закъсняла за запис. Нервите на Брунцлик не издържали и тя напуснала демонстративно студиото след два часа чакане, съобщават сръбските медии.

След скандала Бекута публикува чат с мъжа на Зорица - Миролюб Аранджелович – Кемиш, а той й отговори с отворено писмо.

„Скъпа Ана, на 18 ноември в 9:00 ч. Зорица стана, в 10:00 ч. дойде фризьорката, в 11:45 ч. тръгна към телевизията, а в 12:45 ч. пристигна и беше готова за снимки. Изчака безмълвно до 15:15, а после се преоблече и се прибра безмълвно. А ти, мила Ана, казваш: "Защо не ми се обади?" Поне знаеш, след като си записала 38 от 78-те предавания на „Звезда Гранда” със Зорица, че тя не е закъснявала нито минута. Така ли е, скъпа Анна?“, попита Кемиш.

„Мила Ана, един малък съвет от мен, защото съм малко по-възрастен колега - арогантността не е донесла добро на никого, дори и на теб. Зорица все още те обича и уважава и затова не прави реклама. Не защото се страхува от теб. И второ, не трябва да бъдете толкова арогантни. Трябва да си дама, защото това върви с гласа ти. Какво ще правите с това писмо, оставям на вас, на вашата съвест и чест“, завърши съпругът на Зорица Брунцлик.