0

Б ританският принц Уилям е решил да не се вижда с брат си принц Хари, докато базираната в Калифорния кралска особа не издаде мемоарите си през зимата.

40-годишният Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън избягват контакт с херцога и херцогинята на Съсекс, докато не разберат какво планира да разкрие двойката в своя документален филм за Netflix и предстоящата книга на Хари. „Те не им се доверяват, защото се притенсяват, че Хари ще използва разговорите им в мемоарите си и ще злоупотреби“, каза кралският биограф Анджела Левин пред в. „Sun”. Според нея Уилям не вярва, че 37-годишния си брат.

Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл са в Обединеното кралство тази седмица за две благотворителни събития. Двойката пътува до Манчестър в понеделник, където Меган трябва да изнесе реч за равенството между половете. Двойката е помолила частни охранителни фирми да осигурят „стоманен пръстен“ в Манчестър за появата им на форума на младите лидери на One Young World, на фона на спор за това кой плаща за защитата им на територията на Обединеното кралство.