0

Д ив екшън спретнали две разярени фенки на Барби, по време на прожекция на едноименния филм.

И двете облечени в розови дрешки - едната в розов панталон, другата в розово сако, явно почитателки на детската играчка, се накиприли за премиерата на блокбастъра на Марго Роби. Събитията обаче не протекли, както са очаквали дамите.

Шокиращо видео, заснето от зрители с бърза реакция показва момента, в който избухва свада между тях. Причина за това станало оплакването на едната, че внукът на другата е гледал клипове в YouTube в киното по време на прожекцията.

Кадрите започват с голяма тълпа кинозрители, които се карат помежду си от местата си.

Внезапно една жена над средна възраст, облечена в розови панталони, се втурва нагоре по стълбите към друга, която носи сако в цвят на фуксия. Започва яростна битка на земята, скубане на перуки, бутане и обиди, докато мъж с рицарско сърце се опитва да се намеси и да разтърве двете озверели Барби-фенки. На помощ хуква и чистачката с метла с дръжка, но не се стига до употребата й.

Инцидентът е станал в търговския център Bourbon в Сао Пауло, Бразилия.

Явно добре запозната със силата на социалните медии, бабата с детето раздухала своята версия, че малкият се бил зазяпал в телефона си по време на прожекцията.

Според позицията на другата, обаче, същото това внуче вдигало шум през цялото време, светкало с телефона си и пречело филмът да се гледа на спокойствие.

Както се казва – истината е някъде там, но се очертава ясен извод, че нито е добре да се шуми по време прожекция, нито е красиво дами да се бият.