0

Д окато  любимият актьор на милиони хора по света - Брус Уилис буквално умира, съсипан от коварна болест, щерка му развява голотии из Лос Анджелис.

В рокля, показваща задните ѝ части и с блестяща усмивка, тя демонстрира прекрасно настроение в компанията на млад много вървежен напоследък плейбой.

Деми Мур с нова информация за състоянието на Брус Уилис!

Папараците я уловиха на вечерно парти в компанията на модела Флетчър Коен.

Както твърдят чуждестранните медии, двамата са отишли ​​на вечерно парти в хотел, но причината за излизането им не е това, което е привлякло вниманието на публиката, а оскъдният тоалет на 33-годишната Скаут, някогашното "момиченце на татко".

Тя шашна всички с мини кафява рокля с дълги ръкави, чиято предница е асиметрично разкроена, разкриваща рамото й. До тук нищо осъдително, ако не беше бруталната цепка на и без това късата рокля, която на практика  показа целия ѝ задник. Това очарова фотографите, разбира се, но предизвика възмущение и гняв у околните и в социалните мрежи, където снимките станаха вирусни.

GettyImages

На пръв поглед този стайлинг изглежда абсолютно перфектен, с изключение на факта, че Скаут е без бельо . Уилис не носеше абсолютно нищо под тази леко прозрачна рокля и не се страхуваше да покаже на любопитните папараци дългите си крака и дупето, което се виждаше под мини роклята.

*Източник: Курир