0

С кандал след скандал никнат, след като разследващите подгониха рапъра Пъф Деди за организираните от него оргии и опитите му да привлича известни, по-известни и още по-известни персони за тях.

Някога смятан за безспорен музикален магнат, сега той се бори с обвинения в проституция, рекет и сексуален трафик.

Пъф Деди е в затвора в очакване на началото на процеса, след като съдия отхвърли искането на неговия адвокат за гаранция от 50 милиона долара.

Gettyimages/Istock

Когато човек влезе в миналото на този противоречив рапър, изплуват подробности, за които епитетът "шокиращ" е твърде мека дума. Оказва се, че част от това минало са били принцовете Уилям и Хари, които Пи Диди искал да види на прословутите си партита.

Принцовете 

Пъф Деди дори си призна преди време в "Шоуто на Греъм Нортън", че иска принц Уилям и принц Хари да присъстват на партитата му, докато са в разцвета на младостта си. Години наред рапърът е преследвал с мераците си наследниците на британската корона, особено когато бяха по-млади и все се забъркваха в скандали, особено Хари.

Вероятно апетитът на Пъф Деди за кралски особи се е отворил по времето, когато самите принцове организираха или бях част от щури купони - като в Лас Вегас например, припомня Page six. Известните братя сега живеят съвсем различен живот, но купоните на младини не са били непознати за тях.

Getty images

Принцовете се запознават с Пъф Деди през 2007 г. след концерт в чест на принцеса Даяна на стадион Уембли в Лондон . За това писа Daily Mail, като подчерта, че братята са показали, че са "готини".

За връзката между Пъф Деди и принцовете се писа преди около шест месеца . Принц Хари се споменава в дело срещу рапъра Пъф Деди, в което продуцентът Родни Джоунс го съди за 30 милиона долара за сексуален трафик и сексуално насилие, наред с други неща.

Синът на Чарлз и Даяна не е свързан с никакво престъпление, но името му е в списъка на познатите на музиканта и тези познанства го улесняват да организира партита, като параван за предполагаем трафик на хора. Новите подробности се появиха, след като федерални агенти нахлуха в домовете му в Маями, Лос Анджелис и Ню Йорк.

Getty Images/iStock

От завличането им в оргиите на Пъф Деди ги спасява принцеса Катрин, която тогава се завърта около Уилям, а след това се и женят. Покрай тях съзрява и Хари и така с годините вече окончателно стават непосилна хапка за апетитите на разюздания рапър.

GettyImages

Джъстин Бийбър

Не като тях обаче успява да се измъкне горкият Джъстин Бийбър, с когото Пъф Деди другарува още отпреди години, когато Бийб бе просто тийнейджър.

Още тогава се появяваха смущаващи видеа, на които малчуганът все се върти около по-големия Пъф и все нещо правят заедно. Двамата дори дълго време са били съквартиранти.

Сега отново в мрежата циркулира техен общ клип, но силно смущаващ, да не кажем неприличен.

За странното "приятелство" на Бийбър и Деди се писа през март тази година (2024), когато кълбото започна да се разплита .

Видео с участието на Пъф Деди и тогава 15-годишния Джъстин Бийбър отново се появи в социалните мрежи. Коментира се, че лентата е доста зловеща, а негативни коментари в YouTube имаше и преди, когато рапърът беше обвинен в сексуално насилие, а скоро и в трафик на хора.

"Той е 48 часа с Диди - къде се мотаем и какво правим - не можем да разкрием. Но определено е мечта на всяко 15-годишно хлапе", казва Пъф Деди пред камерата в компанията на поп звездата.

Скандалното любителско видео, явно снето тайно от героите в него и с недобро качество, показвана едно то тайните партита на подсъдния рапър, на което Бийбър е в смущаващата поза.

На размазаното видео се вижда, че главата му се намира между краката на Одел Бекъм Джуниър (OBJ) - една от най-ярките звезди на NFL, който играе за Cleveland Browns, също привлечен в оргията.

Видеото може да видите ТУК!

„Зловещо“, „Това са всички нива на страховитото“, „Интернет наистина никога не забравя“, коментират в мрежите, пише Daily Mail. А в YouTube казват: „Бийбър, когато си готов, разкажи своята страна на историята. Ние сме с теб, брат“, „Пъф Деди е Харви Уайнстийн на музикалната индустрия“ (Уайнстийн беше осъден за сексуално насилие , много жени го обвиниха) , „Той не трябваше да се мотае с малко момче, в никакъв случай“, гневят се хората в мрежата.

Още през 2004 г. Ъшър каза на Rolling Stone, че всъщност Пъф Деди е запознал малкия Бийбър с „различен набор от глупости, особено секс".

*Източник: Zena, Daily mail, Page Six