0

Н иколета Лозанова изпадна в откровения и разказа за мъчителните години в опити да има второ дете. Плеймейтката скочи на болниците у нас и ги обвини, че я правили на маймуна и й загубили цели две години.

„Уж най-добрите лекари, уж най-скъпите клиники, а за всички сме били просто „касови бележки“. Отношение, което може да срещнеш само в България", разказа половинката на вратаря на "Левски" Николай Михайлов, като индиректно обвини болниците за неуспешните опити за дете.

Красавицата сподели, че е намерила истинско разбиране и професионализъм в Турция, като там намерили проблема, който й пречил да забременее и благодарение турските специалисти успяла да стане майка за втори път.

Брюнетката разказа за реакцията на турските специалисти, когато разбрали на какви терапии, лечения и с какви лекарства е била тъпкана от българските медици.

„Екипът обаче до последно се чудеше на терапиите, лекарствата и процедурите, на които съм била подлагана в България без видимо да има смисъл от тях", разкри истината Николета в социалните мрежи.

В края на своето откровение Лозанова не пропусна да благодари на любимия си мъж Ники Михайлов за любовта и грижите, които й дава.