0

Л епа Брена проговори по темата, която разбуни музикалните фенове в съседна Сърбия, след като стана ясно, че турбофолк иконата Драгана Миркович е подала молба за развод.

БОМБА: Култова сръбска певица се развежда! (ВИДЕО)

За 48 часа, откакто стана ясна семейната драма, обществото се е разделило на две - едните защитават решението на певицата и осъждат мъжа ѝ - известният Тони Биелич, сдобил се веднага с поредната млада любовница. Другите пък са склонни да търсят вина у самата Драгана, че е позволила това да се случи.

Лепа Брена и Драгана със съпрузите си - Боба Живойнович и Тони Биелич

 Лепа Брена и Драгана със съпрузите си - Боба Живойнович и Тони Биелич
Printscreen Intagram/lepabrenaa

Брена и Драгана са близки приятелки от десетилетия, а в интервю за местните медии преди няколко месеца Миркович изтъкна, че Брена е била до нея, когато е обмисляла да се разведе.

"Наистина не бих искал да коментирам тази история. Това беше шок за всички нас. Драгана Миркович е моя приятелка. Двете започнахме работа с един и същи човек, който направи големи звезди и направи сериозен певчески екип. Искам да кажа, че това е болезнен момент за всички ни, особено за мен. Представям си как се чувства тя - казва Брена пред телевизия К1.

Screenshot/Televizia K1

 "Бих искала да кажа едно нещо... Да, като нейна приятелка, като съпруга, и майка напълно разбирам в какво емоционално състояние се намира. Просто искам да я уважават и да не й слагат сол в раната, защото тя е един от добрите хора, много почтен човек, който е изградил кариерата си много сериозно и професионално".

Колко близки са двете певици се видя по време на изпълнението им в зала "Армеец" през 2023 година, когато Лепа Брена се разплака заради Драгана на сцената.

"Искам да й дам абсолютна подкрепа и тя да знае, че съм с нея навсякъде и че съм на нейна страна във всеки един момент!" - заключи Брена.

Своето съжаление за разбитото семейство на колежката си Драгана Миркович сподели и Цеца Величкович. Тя каза пред журналисти, че не любопитства какво се случва в семейството на певицата, но винаги е тежко, когато се слага край на което и да е семейство.