0

М лади фенове снабдявали звездата от „Приятели“ Матю Пери с наркотици, докато той бил пазен денонощно от медицински екипи, съобщава DailyMail, като се позовава на свои източници.

Поръчките Пери правел пред мобилното приложение Raya.

Актьорът беше намерен мъртъв в хидромасажната вана на имението си след предозиране с кетамин.

В мемоарите си от 2022 г. Матю Пери обяви, че след множество опити и изхарчени 9 милиона долара, най-накрая е чист от наркотици. След заключението на съдебния медик обаче се оказа, че това не е така.

“Той комуникираше с момичета в приложение за запознанства и канеше на гости в дома си. Те му носеха забранени субстанции, предимно оксиконтин (мощно опиоидно болкоуспокояващо). Дрога му носеха и стари приятели. Беше изградил собствена мрежа”, разкрива източникът. “Матю убеждаваше мацки в нета да го снабдяват с наркотици, като ги заблуждаваше, че изпитва силна болка. Накрая изгаряше опаковките и отваряше следващата”, допълва запознатият. Когато медицински сестри, работят в нечий дом, те нямат същите права, като в рехабилитационна институция и не могат да претърсват посетители.

Твърди се също, че Пери е бил много самотен, държал приятелите си на разстояние и често ставал раздразнителен. “Матю живееше уединено в последните си години. Някой негови приятели казват, че са се срещали често с него, но това не е така. Той не искаше хората, които обичаше да стават свидетели на борбата му”, разкрива още източникът на DailyMail.