0

П оследната носителка на титлата “Мис Плеймейт” се подвизава като топлес танцьорка. Красавицата е част от еротично шоу в нощен куб в София, видя „Телеграф“. 

Гърди 

Последното превъплъщение на миската е в ролята на секси гола гейша. Само по червено червило и японски ветрила Ева привлича мъжките погледи от сцената и разпалва страстите на макс. Плеймейтката е част от горещо еротично шоу, в което момичета танцуват секси танци, облечени в артистични костюми на различни теми. Ева очевидно е акцентът в програмата на шоуто, защото е единствената, която се показва полугола. Секси танците и голите гърди по никакъв начин не притесняват хубавицата, която наперено танцува по сцената и провокира с изпълненията си. Шоуто на моделката е всяка седмица, гола рок звезда, секси мотористка, египетска принцеса, каубойка са само част от ролите на голата миска. 

Интернет

Титла 

Припомняме, че Ева Славова е последната носителка на титлата „Мис Плеймейт 2020“. С нейното избиране беше поставен и края на историята на конкурса. Красавицата от години работи като модел у фри денс танцьорка. Ева е майка на дъщеря. Блондинката многократно е споделяла, че никога не е страдала от липса на внимание от страна на мъжете, но то се е увеличило многократно, след като станала Мис Плеймейт.  Очевидно години след конкурса Ева успява да привлича вниманието на силния пол.

*Автор: Василена Маринова