0

Щ ерката на Орхан Мурад - Сузанита, бе засечена от екип на „Телеграф“ да обикаля столичен мол в компанията на своя приятелка.

Макар и в тъмните часове на деня, певицата се спря пред пекарна за банички, вместо да се отбие в скъп ресторант.

Изпълнителката си купи кроасан и баница, след което разходката в мола продължи. 

Телеграф

Кеш 

Обута в маратонки за малко повече от 2000 лв., певицата се спираше пред по-евтините магазини.

Сузанита беше облечена със семпъл развлечен анцуг в зелено и съвсем обикновена блуза в синьо, черна малка чанта от неизвестен автор допълваше визията й, в която основен акцент правеха маратонките. Става дума за един от най- популярните модели на световен дизайнер, чиято цена започва от 1200 евро и може да задмине 2000. Фенове на сникърсите са един куп родни знаменитости, но и не само.

Обувките станаха популярни покрай холивудската звезда Ким Кардашиян и нейната бивша половинка Кание Уест. Двамата дори бяха лица на една от колекциите на същата марка.

Сузанита очевидно показа, че никак не се вълнува от мнението на хората, нито пък от външния си вид, тъй като беше и без грим, и без прическа. Съвсем небрежно с баница в ръка певицата обиколи всички магазини с народни цени и дори пропусна да се качи на последния етаж на мола, където са марковите дрехи на известни световни дизайнери. 

Музика 

Припомняме, че в последно време Сузанита се изявяваше като онли фенс модел, наскоро обаче младата изпълнителка зарадва феновете си, като издаде и първия си самостоятелен албум. 

Джулката

На Джулиана Гани пък ѝ стана скучно у нас и забегна в чужбина. Търсейки емоции, стигна чак до Кападокия в Турция.

Блондинката се е отдала на пътешествие само по женски, в компанията на майка си. В едно от видеата в Инстаграм тя разкри, че именно в  Кападокия е открила и изпила „най-вкусното кафе“.

Джулката не пропусна да спре и на сергиите със сушени плодове и дори се допита с последователите си от кои точно да си вземе. 

Джулката папка екзотичен ошав

 Джулката папка екзотичен ошав
Screenshot/Instagram

Париж

Дани от "Игри на волята" пък търси емоции сред французойките.

Участникът от миналогодишния сезон на риалити формата по NOVA „Игри на волята“ Даниел Димов, известен с псевдонима си Дани Викинга, посети романтичната столица Париж.

Дани сред парижанка

 Дани сред парижанка
Screenshot/Instagram

Риалити звездата често се впуска в обиколки на различни страни, като обикновено се спира на такива с високи върхове, които винаги покорява. Този път той си подари една идея по-спокойна ваканция, на която да обикаля забележителности и музеи, и да се запознае с френската култура. 

*Автори: Василена Игнатова, екип на "Телеграф"