0

Е д Шийрън може би ще се насочи към ново бизнес начинание, тъй като намекна, че ще пусне своя линия слънцезащитни кремове, съобщи „Дейли Мейл“.

31-годишният певец, който може да се похвали с нетно състояние от 260 млн. паунда, се надява да покори пазара за грижа за кожата с нова гама, която е предназначена за хора със светла кожа и рижа коса.

Признавайки, че би искал да пусне на пазара зашеметяваща линия с фактор 70, звездата ще я добави към вече разрасналото му се портфолио - лондонски пъб, компания за продажба на произведения на изкуството и мениджмънт, съобщи БГНЕС.

В разговор с „Мирър“ Ед обясни, че светлият му тен ще работи в негова полза в маркетингово отношение, като подробно описа идеята лицето му да бъде върху опаковката. Обяснявайки, че това ще бъде "за забавление", хитмейкърът сподели: "Бихте си купили слънцезащитен крем, ако лицето ми е върху него. Защото бихте си казали: "Той определено знае за какво става дума", ако отивате в гореща страна и имате нужда от фактор 70“.

Известен с рижите си коси и светлия си тен, певецът по-рано се пошегува: "Благодаря на Бога за фактор 50".

Преди време Ед продаваше произведения на изкуството, за да събира пари за благотворителност, и е собственик на кръчмата „Bertie Blossoms“ в Западен Лондон. А освен че е певец, оглавяващ класациите, и уникален бизнесмен, музикантът неотдавна сподели поглед към семейния живот и бащинството, след като посрещна второто си дете със съпругата си Чери Сийборн.

Говорейки в "Добро утро, Америка" за това как намира бащинството, той обясни: "Страхотно е. Втората ми дъщеря се роди, докато бяхме на турне, а първата ми дъщеря идва на концертите. Наистина се наслаждавам на това да бъда баща на две деца“.