0

Д жейсън Деруло направи много щастлив един сервитьор в Небраска, съобщава "Today". След като Джордан Шафър обслужил певеца и семейството му в ресторант "Чарлстън" в Омаха, останал приятно сюрпризиран - Деруло му оставил много щедър бакшиш от 5000 долара при сметка от 759,99 долара.

Сервитьорът споделил новината в профила си в TikTok на 7 март, като написал: "Да обслужвам Джейсън Деруло и семейството му е нещо, което никога няма да забравя, нямам думи как да ви благодаря". Видеото показва как Шафър казва на певецът по време на вечеря: "Уау, сърцето ми ще се пръсне", на което Деруло отговаря: "Вие сте наистина страхотен човек".

 

 

След това келнерът изпратил благодарствено писмо до певеца, в което пишело, че парите ще се използват за плащане на семестър в колежа. Покорно благодаря", казва той, показвайки касовата бележка с големия бакшиш. 

Деруло по-късно публикува в коментарите към набиращия популярност пост на Шафър: "Изглеждаш страхотен човек. Благодарим ти, че се погрижи толкова добре за нашето семейство. Продължавай да разпръсваш любовта, брато", написа той.

Певецът също публикува повторно видеото в собствения си TikTok, реагирайки на клипа. Пусна го и в Туитър с послание: "Благословение е да бъдеш благословия за някого".