0

Д жейсън Момоа, известен с ролите си в „Аквамен“ и „Игра на тронове“, отново влиза в заглавията на вестниците заради смелата си личност.

В скорошно видео на Men's Health 43-годишният актьор даде на феновете да надникнат в живота му и... вътре в халата му.

Момоа се появи във видеото, облечен само в розова пухкава роба, огърлица от зъб на акула и бутилка водка, поставена на дупето му. Той показа своята фитнес зала, хладилник и велосипеди, докато държи кутия „Гинес“.

Натура

Видеото, озаглавено „Джейсън Момоа – Фитнес и хладилник“, показва как актьорът прави обиколка на своето убежище, демонстрирайки разнообразието от велосипеди, които притежава. В една сцена Момоа кара едно от колелата си напълно гол, с бутилка Meili, покриваща интимните му части.

Актьорът сподели и част от тренировъчната си програма, която включва вдигане на тежести, използване на гири, бокс и скално катерене.

Неговата марка водка, която стартира през 2019 г., е вдъхновена от родината на съпругата му, която е известна със своята вода и висококачествена водка.

Това, разбира се, не е първото голо появяване на актьора. Той очевидно има влечение към натурализмът, защото съвсем наскоро направи нещо подобно за поредицата на Men's Health "Фитнес и хладилник".

Добавки

Чисто голият Момоа прави обиколка на жилището си в Нова Зеландия пред камерите на предаването. Сегашното му жилищно пространство се оказа склад и фитнес зала в едно.

На филмчето се вижда хладилникът, който съдържа вода, бира Guinness и водка. Или поне това се вижда.

След това Джейсън прави показна тренировка в домашния си фитнес, като от благоприличие вече е с шорти.

Като заключение може да се каже, че набралият популярност актьор все повече се държи като източногермански турист по Черноморието в късните 80-те и явно хич не обича дрехите.