0

Н ай-голямото музикално турне в България е към своя край.

На 15 септември София ще бъде домакин на финалния концерт от Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024. По традиция грандиозното шоу ще се проведе на площад „Александър I Батенберг“. Турнето тази година премина през най-големите градове в страната, събирайки десетки хиляди фенове и създавайки незабравими моменти не само за тях, но и за всички участници. Финалното шоу в София обещава да бъде още по-впечатляващо с участието на някои от най-популярните български изпълнители, които ще очакват своите фенове от 18:00 часа. В началото на вечерта на сцената ще се качат DJ Mascota и McP, които ще подгреят публиката с летни парти миксове, а Remi Toin ще накара всички да се раздвижат.

Седмица преди грандиозния финал Remi даде интервю за „Телеграф“ и разказа какво да очакват почитателите на музиката тази вечер в Севлиево в парк “Казармите”?

- Реми, предпоследният концерт от Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024 е на 7 септември. Как премина турнето досега и какво да очакват феновете в Севлиево в парк “Казармите”?

- Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024 върви прекрасно. Изключително много се радвам, че имам възможност да съм част от него за втора година! Както винаги, целта ми е да заредя публиката с добра енергия и усмивка, която да не слиза от лицето им до края и след концерта! Хората от Севлиево могат да очакват много енергия и танци!

- Какво означава за теб да бъдеш част от подобно мащабно събитие, което радва хиляди фенове на музиката вече толкова години?

- Чувството е несравнимо, изключително много се радвам и вълнувам за всеки концерт!

Самият факт, че не съм певец и съм част от това турне като артист е доста УАУ за мен!

Много се радвам, че Coca Cola & The Voice ми се довериха!

- Разкажи ни за атмосферата зад сцената – как се забавлявате с останалите изпълнители?

- Зад сцената е винаги интересно - снимат се видеа, тик ток, влогове, снимки, тичат танцьори, които трябва да се облекат за 5 мин.

- А с кого си най-близък и коя част от вечерта ти е най-любима?

- Най-близък съм с DARA, защото работя много с нея! Любимата ми част от вечерта е броени минути преди да изляза на сцената и адреналинът, който минава през цялото ми тяло!

- Големият финал на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024 е на 15 септември на площад „Батенберг“. Какво подготвяш?

- Това е тайна! Единственото, което мога да кажа, е, че публиката ще крещи от радост много!

-Ти си един от най-добрите и популярни танцьори у нас. Кога хип-хоп танците завладяха твоя живот?

- Танците винаги са били част от мен! Още от много малък са ми разказвали история как съм се клатил, докато съм слушал музика!

- Какво ти казват хората, когато те срещнат на улицата?

- (Смее се.) Веднага ми стана забавно! Доста често ме спират с изречението “АБЕ ТИ НЕ СИ ЛИ ОТ ТИК-ТОК ааааааа не бе, танцува с ДАРА”.

- Танцувал си с много звезди на една сцена... Разкажи ни някоя запомняща се случка!

- Веднъж ми звъннаха да ми кажат, че съм одобрен за голям проект - клип за чужбина, но бях супер изморен и казах на жената по телефона, че няма да успея! След 10 минути ми звънна един приятел и ми каза “Ти луд ли си, защо си отказал клип с Dua Lipa”. Веднага му затворих и звъннах да кажа, че съм свободен!

- Редом до кого би искал да танцуваш?

- 100% CHRIS BROWN.

- Твоята история е изключително пъстра, като за сценарий на филм. Как би го кръстил и защо?

- Мисля, че подходящо заглавие е “БЕЗ ДОМ”, защото така и не намерих истинското си семейство! Въпреки това успях да намеря хора, които да ме накарат се чувствам у дома!

- Въпреки трудностите и много лишения ти израстваш едно умно и талантливо момче. Как успя да се съхраниш през годините?

- Това, което ми помогна на първо място, е Бог и хората, които видяха таланта в мен и ми подадоха ръка!

- Българско гражданство получи едва на 25 г. Това ли беше една от най-големите борби в твоя живот?

- Най-голямата борба в живота ми винаги е била да докажа на себе си и всички останали, че въпреки трудното ми детство, мога да достигна световни висоти!

- Запознаваш се с твоята майка дълги години след раждането. Как те промени тази среща?

- За жалост срещата с биологичната ми майка нямаше никакъв ефект над мен! Защото я чувствах като непознат човек!

- Кой е Реми Тойн извън танците и светлините на прожекторите?

- Реми извън танците е режисьор на клипове, реклами, ТВ предавания!

- За какво мечтаеш?

- Мечтая за това да поставя България на картата с хип-хоп танци!