0

Р епортер успя да извади от кожата й Шакира, след като тя се завърна от Европа в Маями.

Бившата приятелка на футболиста Жерар Пике подкрепи Люис Хамилтън в два старта на Формула 1 и посети „Уимбълдън“.

Когато кацна със синовете си Милан и Саша зад океана, тя бе посрещната от екип на испаноезичното шоу El Gordo y la Flaca. Докато вървеше към автомобила си, огнената колумбийка бе спряна от журналиста Леонел Аргуелес. Той първо я попита за скорошния й престой на Стария континент и новите й музикални продукции, като разговорът вървеше добре. После я помоли да коментира новината, че момчетата й са записани в едно и също училище с тримата наследници на Лео Меси, новото попълнение на Интер Маями.

Аргуелес обаче се възползва от факта, че колата на Шакира бе паркирана по-далеч от очакваното, за да й отправи последната си стрела. Той вбеси певицата с въпроса дали би му дала шанс за любов и тогава нещата излязоха извън контрол. „Моля, малко уважение“, беше ядосаният отговор на Шакира, преди да се качи на джипа си и да потегли.

И докато жълтите медии се чудят дали изпълнителката ходи с Хамилтън или с играча от НБА Джими Бътлър, барселонски съд съобщи, че е започнал ново разследване срещу нея. Става дума за предполагаема нова данъчна измама от 2018 г.